Toelichting beveiligde pagina

Als (nieuwe) patiënt van Orthodontiepraktijk Diemen hoeft u zich geen zorgen te maken over de door u verstrekte persoonsgegevens op ons inschrijfformulier.

Zodra u op ‘AANMELDEN’ klikt, komt u automatisch in mijn.beugel.online van Bytegear. Het e-mailadres van Orthodontiepraktijk Diemen wordt door de beveiligde server van mijn-beugel.online herkent en kan niet op een andere manier benaderd worden.

 De gegevensoverdracht vindt altijd versleuteld plaats en is voorzien van beveiligde certificaten. De door u verstrekte informatie wordt niet op de website opgeslagen. Uw wachtwoord wordt eveneens versleuteld opgeslagen. Uw wachtwoord kan door niemand anders worden bekeken.

 Wij voldoen hiermee ruimschoots aan de AVG-wet voor gegevensbescherming. Uw persoonsgegevens worden maximaal beveiligd.

mijn.beugel.online

Patiënten kunnen zelf inloggen op mijn.beugel.online om hun afspraken te zien en/of te verzetten en andere gegevens te bekijken. En dit werkt ook prima op een mobiel apparaat.

Internet module

Patiënten kunnen zich op een veilige manier online rechtstreeks inschrijven in ByteGear. Geen gedoe meer met het overtikken van website formuliertjes. Kortom: AVG-proof!

AOP

ByteGear is eigendom van Automatisering Orthodontiepraktijken (AOP). AOP bestaat uit een groep van orthodontisten die zich inzetten om een mooi programma te ontwikkelen voor in uw praktijk.

Synerga

Synerga wordt ingezet door AOP om ByteGear te ontwikkelen. Synerga maakt, installeert en levert ByteGear en is dus ook verder het aanspreekpunt voor al uw vragen.