Samen werken aan kwaliteit

Welkom bij Orthodontiepraktijk Diemen. Wij zijn een moderne praktijk voor orthodontie met zes behandelstoelen. Voortdurend streven wij naar perfectie en efficiency om u, onze patiënt, het beste te bieden op het gebied van orthodontische behandelingen.

Onze praktijken in Diemen en Amsterdam zijn efficiënt ingericht. Orthodontisten en assistenten werken als een team samen. U hoeft nooit lang te wachten: Orthodontiepraktijk Diemen heeft geen lange wachtlijst. Patiënten waarderen ons met een gemiddelde 8,7. Wij zijn ISO-NEN 9001 gecertificeerd.

Was orthodontie voorheen vooral gericht op kinderen, steeds vaker melden volwassenen zich bij ons. De vraag naar een (cosmetische) correctie van tanden of gebit is de laatste jaren gegroeid. Voor een orthodontische behandeling hebt u geen verwijzing nodig.

Facturering

Orthodontiepraktijk Diemen heeft het verzenden en innen van declaraties uitbesteed aan Netpoint Factoring B.V. Netpoint group is al meer dan 25 jaar een allround dienstverlener in de mondzorg.

Beugel + Zorgverzekering

Orthodontie zit niet het basispakket van uw zorgverzekering, ook niet voor kinderen. Om voor vergoeding in aanmerking te komen, dient u een aanvullende tandartsverzekering af te sluiten. Houd daar rekening mee bij het afsluiten/voortzetten van uw zorgverzekering 2022. Orthodontiepraktijk Diemen, uw specialist voor orthodontie.
VERGELIJKMONDZORG.NL VERSTREKT ALLE INFORMATIE + KOSTEN

Wat kost een beugel?

Goed om te weten: de kosten voor orthodontie hoeft u niet in één keer te betalen. Gemiddeld liggen de totale kosten voor een beugel tussen de € 2.000 en € 3.500, voor een behandelingsduur van anderhalf tot drie jaar.

Wij staan voor u klaar

dr. M. Gordjestani, Phd

Orthodontist

Alexandra

Tandarts orthodontie

Nienke

Receptie/balie

Esther

Receptie/balie

Angelique

Orthodontie assistent

Anneloes

Orthodontie assistent

Danique

Orthodontie assistent in opleiding

Jij hier?

Vacature